Marmari Kos 2019

Den lilla orten Marmari ligger cirka 15 kilometer sydväst om Kos Town och ca 4 kilometer från staden Pyli. I denna mysiga badort kan du njuta av en vacker sandstrand och grekisk gästfrihet. Restaurangen på Marmari's boulevard serverar nyfångad fisk. Miljön är vacker, liksom stränderna och kristallklart vatten. Marmari erbjuder dig chansen att njuta av ön Kos i din egen takt och är perfekt för en avkopplande semester!

Det finns ingen bättre utväg på ön Kos än Marmari. Den långa och rena stranden städas dagligen. I västra riktningen blir stranden bredare. Längs Alikes sjön finns några högre sanddyner och stranden mot Tigaki är något smalare. Van Marmari sägs också vara den bästa utvägen i Europa för vindsurfing. Här kan du drömma bort bland de svungande palmerna vid ljudet av havet, slappna av på stranden och njut av solen. Vänta inte längre och boka en av våra välskötta och mest billig semester till Marmari!

Från den mysiga badorten kan du enkelt utforska området. Du kan slå upp folkmassorna i Kos Town. Du kan uppleva något i Kos stad när som helst på dagen. Tidigt på morgonen kan du främst se lokalbefolkningen dricka kaffe, läsa en tidning, handla eller köpa färsk fisk på fiskmarknaden. I slutet av dagen börjar gatorna fylla långsammare och i de sena timmarna blir nattlivet på gång. Nord- och Östkusten är utmärkt att utforska med cykel, men även området runt Marmari är bra att cykla eftersom det inte finns några kullar och berg i närheten. Föredrar du att sniffa lite kultur? Besök sedan Andimachia, en liten bergsby på en hög platå med 3 sevärdheter. Du hittar en 250-årig väderkvarn, ett etnologiskt museum och ruiner av ett slott från 1200-talet. Vad du än letar efter, har Marmari något för alla!

Grekland utflykter