Kontokali resort på Korfu

Den mysiga grekiska semesterorten Kontokali ligger på Korfu östra kust, mellan Korfu stad och intill marinaen i Gouvia. Den här autentiska fiskebyn ligger till stor del på en kuperad, grön mark och har en robust kustlinje. Kuststaden har två stränder som består av sand, grus och grus. Kontokali lilla centrum ligger på en livlig gata, parallellt med huvudvägen och har affärer och restauranger. Du hittar stormarknader och restauranger längs huvudvägen. Känner du också som en solskyddad vistelse på Korfu? Boka sedan din semester snabbt till den mysiga semesterorten Kontokali.

Kontokali stranden ligger på östra sidan av huvudlandet. Här kan du också koppla av i solen och träna olika vattensporter. Du kan till exempel njuta av bananer, snorkling, vandring eller vattenskidor. Under högsäsong finns nödvändiga faciliteter tillgängliga och cateringanläggningar öppnas. Det finns en andra strand nära Kontokali, men det har inga turistfaciliteter. Om du vill njuta av en uppfriskande drink efter en solig dag, slappna av i kuddarna en av de mysiga terrasserna. För en riktigt stegnatt är du på rätt adress i den närbelägna livliga Gouvia. Det blir kul att sola och njuta av under din strandferie i Kontokali.

Under din semester i Kontokali kan du njuta av trevliga sevärdheter och aktiviteter i området. Bara några steg bort är Gouvia med den största marinaen på Korfu. Eller besök 'Achillion'; sommarhemmet av kejsarinnan Sissi och Theotokos kloster på Paleokastritsa. Även en dag Korfu Town borde inte saknas på din lista, liksom den obebodda ön Pontikonissi, även kallad musö, där du hittar det mest fotograferade klostret Korfu. Har du något att göra? Därefter utforska Korfus inre under en äventyrlig jeep safari. Det finns något att uppleva för allas smak. Boka din semester till Kontokali nu och ha en underbar tid.

Grekland utflykter