Sivota en av de vackraste baaien och villorna på Lefkás

Sivota är en av de vackraste baaien i Lefkás, 32 km söder om huvudstaden. De nederzetting ligger runt en blå, kristallklar baai mitt i gröna höjder och lummiga gröna skogar med utsikt över Ioniska havet.

Den vackra hamnen i byn erbjuder en säker skidplats för privata jaktar och ganska nära ligger också huvudstaden. Sivota är förmodligen den mest populära turiststaden på Lefkás.
Under dagen är det ganska lugnt och nattar mycket levendiger. Het dorp är en mycket föredragen destination för jachtägare. Sivota ligger några vackra stränder med fantastiska vattendrag och vita sandar, mycket berömd för deras underbara skönhet och den viljiga bakgrunden. De flesta av dem är dock per båt nås. Langs de små hamnen i Sivota hittar du några trevliga fiskeservrar och restauranger.

Sivota ligger i närheten av många stränder och erbjuder besökaren möjlighet att välja mellan flera alternativ. Om du börjar från den västra sidan stuitar du på många fantastiska stränder, som är meermaals välkända med den blå flaggan.
Milos strand
Den har vita sand och djupa turkosvatten, verkligen indrukwäckande. Det är inte tillgängligt med bilen. En pittoresk pad från Agios Nikitas (20 minuters promenad) tar dig hit, du kan också ta en taxiboot.
Kathisma
Het kosmopolitische strand van Lefkás. Kristalhelder vatten en kilometer kiezelzand. Det har restauranger, kaféer, en strandbar. Parasoller och solstolar är tillgängliga mot en liten ersättning. Det finns också en ganska stor parkeringsplats.
Kalamitsi
I närheten av byn finns tre sandstränder med turkos vatten, vita kiezels, sand och stenar. En kiosk är närvarande.
Gialos
Nabij Athani Village är en vacker sandstrand med turkos vattendrag. De tillgång är lätt per bil av motor.
Egremni
Den berömda stranden Egremni, anses vara den bästa i Medelhavet. Möt 2 km sandstrand och det turkosklara vattnet gör den här stranden mycket tänkt på Karibien.
Porto-Katsiki
Zeer bekend in Griekenland, eftersom det är utropat till den viktigaste stranden av landet. Den bild av den vita stranden för majestätiska stenar, de turkosa vattnen och de 100 steg du leder till havet är nu ett registrerat varumärke av platsen och av olika reklam och turistreklam.

Grekland utflykter