Semester på Kreta: "All Inclusive" - ​​ja eller nej?

Säsongen 2018  har redan börjat lång, många av er redan bokat sin semester, har eller kan även vara på jakt efter en ny resa och förmodligen du förmodligen be helgdagar efterfrågan bland semester gjorde också. "Kommer vi all inclusive till Kreta, ja eller nej".

Jag kan bokstavligen höra ilska bland läsarna av denna artikel. "Nej, nej och nej, det är omöjligt, aldrig i mitt liv, allomfattande på Kreta, du kan bara inte göra det".

Så här presenterar jag reaktionerna. Det finns naturligtvis olika åsikter och behov som, med hänsyn till de involverade, är begripliga på ett eller annat sätt.

Kreta som en allomfattande destination?

Naturligtvis alla ska själva bestämma, men Kreta är en så mångfacetterad destination för nästan alla de behov som den typiska all inclusive semester på Kreta är mindre betydelsefull än i andra destinationer. Kreta är fortfarande en underbar destination för enskilda resenärer och äventyrliga turister - med eller utan barn (om de senare är så irriterande att du vill att de ska lämna varje dag av behandlande dagis på hotellet ...).

Charmen i Kreta är den ökända gästfrihet och livsglädje för de boende och den enastående och imponerande natur och att uppleva allt du behöver lämna din stol på hotellet.

Denna vackra, stort och varierat ö med sina vackra stränder och idylliska vikar, mythology, fornlämningar, vackra vandringsleder genom klippiga berg och djupa raviner, nattliv (för fläktar), och en fascinerande, tusenåriga kultur har helt enkelt för mycket att bara sitta på hotellet och serveras.

Alltomfattande koncept av allomfattande har inte (ännu) fått överhett på Kreta. Konsumera i lokala barer, tavernor och restauranger, kommer detta att gynna lokalbefolkningen och besökarna. De lokala butikerna genererar en stor del av inkomsten under säsongen, bör detta föra dem genom vintern, de lokala biluthyrningsföretag gynnas också av de äventyrliga enskilda turister.

Jag frågar dig igen: "All inclusive på Kreta ja eller nej?

Grekland utflykter