Grekland semester Skala Rachoni, Thassos

Det finns saker som varje besökare av Skala Rachoni på Thassos Island strax noterar.

Först naturligt den mycket vackra kustlinjen, fina wit sand, en serie vacker bada omgiven av det klara och soliga havet. Användningen av parasoll för skydd mot solen är här inte nödvändig, eftersom pinebomen upp till vattnet sträcker sig och det är alltid möjligt att hitta många naturliga skuggor på stranden.

Därefter finns de många olivträd, som täcker hela längden och bredden av denna fruktbara yta. På båda sidor av vägen ligger en doolhof av små landweggetjes, in och ut och runt de olijfgaarden, som ofta leder till oväntade småbåtar med fina sandstränder, restauranger och tavernor och leder även till småhus och rum som är tillgängliga för turister. Detta är verkligen en lantlig miljö som besökare välkomnar, som söker en avslappnad utflykt.

Det finns bara lite saker som är vackrare än att äta mellan de lummiga träd i en sådan grönskande och mjuk dal. Även de hotell och tavernor är ett naturligt tillskott på landskapet, som är klara för att servera fisk, liksom en mängd andra lokala specialiteter.

Nästan god mat och det långa, sceniska kustlinjen kan du njuta av och delta i olika vattensporter, som vattenskidor, paraglider och du kan även göra korta flygningar i en liten driven flygplan (ultralätt).

Det finns också strandbars som både ung turister och människor som känner sig av att känna sig attraktiva, att delta i dag- och kvällsfesten.

I detta område hittar du också några av de största stormarknaderna på Thassos, liksom en bensinstation, apotek, byggmarknader och diverse banketbakkers- och snusbutiker.

Detta område drar turister som söker en visuellt vacker miljö och ändå kräver högkvalitativa tjänster för att ha det bästa av två världar. Skala Rachoni erbjuder allt detta, så upptäck det själv och dela det hemliga!

Grekland utflykter