Agioi Apostoli stranden Chania

Agioi Apostolis strand ligger 4 km väster om centrum av staden Chania, på en liten halvö med successiva små vikar. På grund av kollektivtrafiken kan du enkelt nå stranden från Chania.

Agioi Apostolis strand är därför mycket populär bland lokalbefolkningen, som kommer hit för en snabb daglig dyk efter arbetet. Eftersom stranden ligger nära Chania är det en idealisk destination för cyklister.

En liten kyrka byggd i de Heliga Apostlarnas namn står på en halvö och är skyldig till två av de små vikarna prydda med vackra sandstränder. Dessa två stränder liknar två droppar vatten, är omgivna av stenar som skyddar dem mot dåligt väder och de har grunda vatten. Det är därför de är idealiska för barn. Båda stränderna är utrustade med solstolar, parasoll, livräddare och toaletter finns. Du kan också köpa en drink i kiosken.

Det finns många spår runt stränderna som är intressanta att utforska. Området omges av en park med träd och många vägar där du kan jogga eller ta en avkopplande promenad eller ta en picknick.

Grekland utflykter