Villa Zizani ett paradis i Peloponnesos

Villa Zizani är ett unikt, mysigt och smakfullt stenkomplex med en unik karaktär och karaktär.
Ägarna har betalat mycket uppmärksamhet åt inredningen med stor användning av naturmaterial och den autentiska byggnaden har lämnats till sin fördel.

Villa Zizani ligger på kanten av den vackra bergsbyen Zizani i södra delen av provinsen Messinia i Peleponnessos ca 15 minuter från stranden.
Byn ligger 6 till 7 km från de livliga hamnstäderna Finikounda och Koroni. Sandstränderna och vikarna är vackra och havet är kristallklart.
Den här delen av Grekland kallas också Greklands trädgård. Det finns vackra blommor överallt, många olivträd och det blå havet ligger alltid i närheten.

I Villa Zizani kan du koppla av i en av studiorna eller lägenheten. Upplev småskalan och personlig uppmärksamhet. Lägenheten och studiorna har en terrass eller uteplats där du kan njuta av det vackra vädret och utsikten över bergen och olivlundarna utomhus. För kylning finns en intim pool med utomhusdusch, solstolar och parasoll.
Den omfattande frukosten serveras i den autentiska och mysiga matsalen / köket.

Du kan göra vistelsen i Villa Zizani extra trevlig genom att använda olika faciliteter som erbjuds.

I matsalen finns också ett välutrustat kylskåp med drycker, detta kan användas via en anmälningslista.
Måltid med den hemlagade 3-rätters överraskningsmenyn (den autentiska träugnen kommer att tändas regelbundet för en nybakad pizza eller grekisk grill).
Låt dig bli bortskämd med en avslappnande Hot Stone-massage med skrubbbehandling utomhus.
Fri användning av vandringsguiden Endaxi med 23 promenader i sydvästra Peloponnes.
Tvättservice.
Villa Zizani rymmer 8-10 personer, uppdelad mellan lägenhet Verde, studio Azure och studio Ivoire.

Från denna underbara, bekväma och attraktiva plats i denna vackra och tysta miljö, där du kommer att uppleva mycket privatliv, är många utflykter och aktiviteter möjliga.

Det finns flera fina byar och städer i området. I söder hittar du till exempel Metoni (Venetian hamn), Finikounda, Pylos med Navarino-bukten, Nestor-palatset och torget med vackra platonträd. Om du kör norrut kommer du till Chrani, Petalidi med sin förtjusande torg och Kalamata, huvudstaden i Messina, med katedralen, det arkeologiska museet och den trevliga dagliga marknaden.

Finikounda är en mycket populär badort bland grekerna och utlänningar. Byggnaderna har varit små och pittoreska. Finikounda ligger mellan Methoni och Koroni.
Från Zizani kör du genom olivlundarna och sedan kan du se i Finikounda med det vackra blå havet. Denna resa på cirka femton minuter är stor varje gång, du föreställ dig dig själv i det orörda och vackra Grekland.

Finikounda har ett överflöd av exceptionell naturskönhet och några av de bästa stränderna i hela Grekland.

Precis som Finikounda, som bara ligger ca 6 - 7 km från Zizani, ligger den mysiga, pittoreska hamnstaden Koroni i den yttersta sydväst om Peloponnes på Messini-bukten. Tidigare kallades Koroni, tillsammans med Methoni, "Venedigs ögon". Det ligger vid foten av ett venetianskt slott som byggdes 1206.
Staden själv (1830) är byggd mot kullen och är vackert uppdelad av smala gator, som är förbundna med gränder och trappor, som ger en vacker utsikt över hamnen och havet. Skuggorna och smidesjärnens balkonger på husen ger en autentisk grekisk atmosfär. Det har flera stränder och en härlig boulevard med många terrasser och tavernor.
Naturligtvis kunde jag nämna mycket mer, men har du också blivit nyfiken på Villa Zizani ett paradis i Peloponnes? Titta på hemsidan för Villa Zizani ägarna bjuder in dig att komma och njut av alla de bra saker som Grekland har att erbjuda här.

Grekland utflykter