Västra Grekland en semester full av överraskningar

En semester i västra Grekland är full av överraskningar. Våga flytta dina gränser och dina drömmar kommer att vara sanna under en semester i denna vackra region i Grekland.

Väst Grekland betyder enastående utsikt över bergen och havet, bakom varje hörn hittar du en annan vy. Här hittar du stunder av glädje och vila och med många sevärdheter, kommer detta område att vinna ditt hjärta och röra dina sinnen.

Födelseplatsen för Helden, som fungerade som ett exempel på många efterföljande generationer. Väst Grekland är en region där mänsklighetens ande har övervunnit många avdelningar och enade folk och kulturer flera gånger.

I denna del av Grekland, som kombinerar pastornas prakt med det 21: a århundradet, kommer de olika semestermålen att tillgodose alla familjes behov på semester. Västra Grekland är också det perfekta stället för romantiska resor och aktiviteter i hjärtat av naturen för stunder av välbefinnande och vitalisering.

En semester i västra Grekland kommer alltid att överraska dig. Väst Grekland kommer att vinna ditt hjärta och stimulera dina sinnen. Vackra sandstränder, azurblå vatten och vackra, utmanande bergstoppar, av vilka medicinskt vatten löper genom gröna dalar, lugna sjöar och laguner.
Allt detta komplimangerar visionen om harmoni och balans, en ode av tidlös skönhet, som unraveling själens vård.

Under en rundtur i prefekturerna Etoloakarnania, Achaia och Ilia, de traditionella byar omgiven av gran och tall och böljande strömmar förtrollad. Du kan njuta av små havet bosättningar och förundras över de arkeologiska skatter, museer, slott och kloster. Unikheten i västra Grekland förbättras av invånarnas värme.
Nafpaktos är också en idealisk plats för utflykter i regionen, till Delfi, Olympia, Mesolongi och många kustbyar. Perfekt för en riktigt fredlig och bekväm semester i en oförstörd del av västra Grekland.Till exempel, bo i 5alonia lyxiga lägenheter precis utanför den pittoreska byn Paliampela, bara 5 minuters bilresa till stranden.

Västra Grekland ger en komplett semester upplevelse, bredvid den frodiga vegetationen och de många attraktionerna på fastlandet, har det också en lång kustlinje med tusentals vikar och tallar.

Västra Grekland är också ett smakland. Under din vistelse i västra Grekland borde du verkligen utnyttja möjligheten att prova lokala produkter som är kända för sin kvalitet och smak. De olika typerna av Amfilochia ost, fetaost Kalavryta, russin Messolongi, russin Aigialia och Ilia, Olympia olivolja och viner Akaja och Ilia, kommer att förtrolla även de mest krävande sinnen.

Grekland utflykter