Fem saker du behöver göra i Korfu

Den grekiska ön Korfu är full av hisnande landskap, charmiga städer, museer och andra aktiviteter, kan du bara får missa om jag inte hade sagt dem. Gör inte den typiska Korfu turné eftersom det finns fler dolda skatter att upptäcka.
Nedan kommer jag nämna fem topp saker att göra sjuka samtidigt på semester på ön Korfu.

Vandra Korfu Trail. Låt mig börja med en aktivitet för aktiva semesterfirare. Walking är ett populärt tidsfördriv för aktiva resenärer på Korfu och Korfu Trail går från ena änden av ön till den andra sidan. Denna vandring skulle bara göra det.
 Besök klostret Panagia Arkoudila. Flera sevärdheter i Korfu kan nås med bil eller cykel, såsom klostret Panagia Arkoudila, vilket är drygt tre kilometer söder om den populära semesterorten Kavos. Dessutom har du en vacker utsikt över Paxos och tillgång till en gångväg som är en del av Korfu Trail och leder till Arkoudila stranden.
Besök Andivouniótissa (bysantinska) museum. Ett annat bra sätt att tillbringa tid på Korfu är genom att lära sin rika historia i en av de många museer. Du bör definitivt besöka museum Andivouniótissa (bysantinska) ligger i Mouragia distriktet. Du kan besöka museet från tisdag till söndag från 8:00 till 15:00 och entréavgiften är € 4, -. Museet självt är en medeltida kyrka fylld med ovanliga ikoner från 15 till 18-talen. Många av dem var flyktingar, kretensiska konstnärer som kom till ön efter nedgången av hetVenetiaanse Kreta 1669, målade.
En promenad runt den gamla staden Korfu. Besöka den gamla staden Korfu är det perfekta sättet att se på ön och dess många charm lär kennen.Waarom inte tillbringa eftermiddagen på gatorna med sina pastellfärgade byggnader komplett med persienner?
Gör ett stopp vid Palea Perithia, venetianska by, som är gömd på den norra sluttningen av Mount Pantokrator, det högsta berget i Korfu. Byn gavs efter 60-talet och har sedan dess genomgått många restaureringsprojekt, bland annat återställande av den 14: e-talskyrkan Agios Iakovos Persis O du ser när du närmar dig byn.

Grekland utflykter