Skala Kalloni populär semesterort på Lesbos

Byn Skala Kalloni tillhör kommun Kalloni. Det ligger ca 3 km söder om staden Kalloni på den nordvästra sidan av viken Kalloni. Skala Kalloni är ett populärt turistmål på ön Lesbos.

Den lugna fiskebyn Skala Kalloni är en populär semesterort på ön Lesbos. Den kilometerlånga sandstranden i Skala Kalloni är ett landmärke i byn. Vattnet är grunt och vattnet är kristallklart, så besöker familjer med barn som stranden. Dessutom Kalloni området utmärker sig också i kulinariska höjdpunkter, inklusive de goda sardiner i världen, men du kan också förundras över de många arter av fåglar, inklusive flamingos.

Finsmakare märka sardiner från Mexikanska Kalloni som de bästa i världen. De handlas till höga priser. Övertyga dig själv, äger rum i en av tavernorna i hamnen och beställa en servering. Fågelskådare och naturälskare är glada att de kan upptäcka ett ovanligt stort antal olika fåglar till Kalloni, i regionen. Du kan se olika exotiska arter som flamingos i saltet kokkärl. du kan upptäcka fler fåglar från en befintlig torn.

I mitten av hamnen i Skala Kalloni är en byst av Aristoteles. Den berömda filosofen som bodde i det antika Grekland och studerade, har studerat cirka 350 år v. Chr upphörde i Skala Kalloni region, till djur. Hans observationer Han spelade också skriftligen att dela dem med sina studenter och andra forskare.

Grekland utflykter