Elia vacker strand i Mykonos

Elia är en av de vackraste stränderna i Mykonos. Vissa säger Elias är den bästa stranden på ön. Den här stranden är 8 km från Mykonos stad, stranden är tyst och lugnt och vinner du över.

Det viktigaste inslaget i denna strand är de ändlösa gyllene sand. Du kommer också att njuta av gästfriheten av lokalbefolkningen under din semester. Enkelheten och blygsamhet på denna plats kommer att ge dig tillräckligt skäl för att älska det.

Elia du ofta undrar varför personen bredvid dig på stranden så bekant. Svaret är ofta enkla kändisar till Elia, så glöm inte kameran. Simma i det kristallklara vattnet och njuta av komfort och faciliteter. Du kan dricka ditt kaffe, läsa, koppla av i din stol, även din tidning och ingen kommer att störa dig!

Elia är idealisk för vattensporter (vattenskidor, vindsurfing, jet skidor) och lämplig för familjer. Elia har en exotisk atmosfär med turkost vatten. Du kan nå denna plats med buss eller med båt från Platis Gialos på mindre än 45 minuter. Det finns några hotell, vissa restauranger och krogar. Det är en lugn strand i närheten kallas Agrari.

Elia Mykonos är avslappnad, kanske i närheten av kända besökare och känns som en stjärna.

Grekland utflykter