Argassi moderna staden Zakynthos

Argassi är en liten men modern stad på Zakynthos, utrustade för att tillgodose alla behov som dagens turister. Argassi ligger nära huvudstaden på ön Zakynthos.

Staden Argassi ligger längs kustvägen och erbjuder besökarna möjlighet att välja mellan många restauranger, traditionella tavernor och klubbar. Nattugglor kan roa sig tills de tidiga morgontimmarna.
Nära Argassi kan du besöka ruinerna av den gamla kyrkor, hus, broar och akvedukter, några nära havet, andra inre dolda av växtlighet.

Argassi Stranden består av många små vikar, utrustade med många snackbarer, omgiven av grönska och kristallklart vatten. Vatten bländning skymmer en del av de antika ruinerna av en romersk bro.

Argassi lätt nås med buss från Zakynthos stad (4 km). Men du kan också hyra bilar, jeep, motorcykel eller cykel på en av de många uthyrningsfirmor. Naturligtvis kan du ta en taxi för att besöka Zakynthos stad. Men det finns också många butiker i Argassi; stormarknader, bagerier, presentbutiker, klädbutiker, juvelerare och många andra.
Väl framme vid kvällen åtnjöt en läcker måltid i en av krogar, kan du njuta av en drink på en av de många pubar full av turister där musik spelas förrän sent på natten.
På huvudvägen mot staden Zakynthos är fortfarande 3-4 populära klubbar, där stora DJs.

Argassi hittar boende. Du har ett val av hotell, lägenheter och studios i olika prisklasser. Argassi är verkligen en upptagen turistmål, behålla mer av vila och avkoppling då du Zakynthos lyckligtvis andra möjligheter.

Grekland utflykter