Agia Efimia Kefalonia för en oförglömlig semester

Agia Efimia på Kefalonia är 9 km från Sami och omges av många små stränder.
 Stränderna i den lilla byn är täckta med grus, mycket tyst och absolut inte trångt. Här har du möjlighet att hitta en strand för dig själv.

Aquatic World dykcenter inbjuder dig att njuta av äventyr hisnande undervattens. Dyk center drivs av proffs fäster stor vikt vid bra utrustning och utmärkt service. Många stranden kul på stranden Myrtos, en av de vackraste stränderna i världen är definitivt garanteras. Denna fascinerande vackra stranden är 20 minuter från Agia Efimia.

Kristallklart vatten och avskilda stränder Agia Efimia skapa en romantisk och avkopplande semester destination. Fiskebyn Agia Efimia inte bara erbjuder grekiska specialiteter i de närliggande tavernor, samt nyfångad fisk. Restaurangerna i Agia Efimia är mycket barnvänligt.

Lägenheter, lägenheter och välskötta hotell erbjuder omfattande boende. Från Agia Efimia är lämpligt att ta bilen för att utforska de speciella attraktionerna på ön, särskilt imponerande Melissani sjön eller grottorna i Kefalonia. I hamnen i Agia Efimia utflykter erbjuds med båt.

Individual och familjer kommer Agia Efimia en oförglömlig semester.

Grekland utflykter