Tourlos Mykonos liten by vid kusten

Tourlos är en liten by vid kusten i den grekiska ön Mykonos. Vita hus med nymålade fönster och blommor bidrar till ett magiskt landskap. Tourlos ligger på norra sidan av ön bara 2,5 km från Mykonos stad.

Byn, med dess kaféer och barer, massor av olika för turister. Tourlos är känd för sin strand. Det är en kosmopolitisk sandstrand där man kan bada och sport. Förr i tiden, stranden Tourlos ganska tyst och inte mycket populär. Med utvecklingen av den kommersiella hamnen och den offentliga marina som har förändrats under de senaste åren.

Tourlos byggde den nya hamnen i Mykonos, bredvid färje sjöar i denna port också kryssningsfartyg. Gå och titta på den vackra kryssningsfartyg. Tourlos kan också vara en stor del av din semester att spendera på en båt, på en fiskebåt, motorbåt eller privata yacht, du kan undvika folksamlingar. Oroa dig inte om du inte har en båt, kan du hyra allt i området.

Tourlos, där det finns ett stort turistprojekt har valt många kändisar att bygga lyxboende och villor. Ta en promenad och kanske du möter en berömd skådespelare eller sångare.

Mykonos National Airport ligger bara 4 km eller 7 minuter med bil från stranden i Tourlos. Tourlos hittar du allt du behöver som turist för en trevlig vistelse under din semester, kan du hyra en bil, motorcykel eller cykel, finns det utmärkta lokala busstrafiken och prisvärda taxiresor.

Grekland utflykter