Lourdata vänliga byn på Kefalonia

Lourdata är både namnet på platsen liksom den långa stranden i södra Kefalonia, inte långt från huvudstaden på ön, Argostoli. Lourdata är en mysig by vid foten av berget Enos.

Byn är mycket populärt bland brittiska semesterfirare, det har inte förlorat sin charm och fredliga karaktär. Lourdata omges av en grön och grönskande landskap. Även i den varmaste sommaren, har denna region ännu inte lider av torka. Vattnet är utmärkt och de täta granar hålla kallt vatten.

 I mitten av Lourdata är mycket små levande endast cirka 150 personer i byn. Du hittar stormarknader, pubar och krogar, är Boende också tillräckligt tillgänglig vanligtvis ligger på kullen mellan Vlahata och Lourdata eller på sandstranden. Lourdata stranden kör ner till stranden Trapezaki, idealiskt för att göra en vacker strandpromenad. Ovanför den lilla hamnen finns också en fiskrestaurang. På sommaren kan du även hyra små motorbåtar här. Om du vill gå, kan du ta en tur genom Macchia och Phyrgana. I allmänhet, är hela området runt Lourdata idealisk för vandring.

Grekland utflykter