Georgioupolis Kreta perfekt plats för en familjesemester

Särskilt familjer och Grekland i synnerhet åter uppskatta ön Kreta under de senaste åren. En favorit semestermål för familjer med små barn är på plats Georgioupolis på nordvästra kusten av ön. De främsta fördelarna är barnvänliga stränder och hotell och utmärkt tillgång till populära attraktioner.

Stora hotell med animation, barnomsorg och mycket mer.
På stranden i Georgioupolis är några av de mest populära familjehotell på ön.
Naturligtvis inte bara ett underhållningsprogram med kvälls mini disco, men också ett barn 3 år och familjevänliga rum och restauranger. Egna bufféer för barn, höga stolar för spädbarn och småbarn är riklig. Dessutom gör det möjligt för hotell barnsängar finns tillgängliga utan extra kostnad.

Medan sandstranden i centrala Georgioupolis är mycket smal, kommer du österut breda stränder, perfekt för att spela. Havet är oftast lugnt och stranden sluttar försiktigt, så att även små barn kan plaska runt underbart under övervakning i Medelhavet.

Ett barn i Grekland krävs enligt lag tills de fyller 12 år eller till en höjd av 150 cm. Många små biluthyrningsföretag, men inte ta det så korrekt. Naturligtvis kan du ta barnet, men hyra en bil på en av de större hyresvärdarna innan semestern är definitivt ett bra val. Om du vill göra trevliga utflykter en bil är viktigt i Georgioupolis.

Om du är i övrigt oberoende av högsäsong, med tanke på ålder av dina barn, då spontant efter att ha tittat på väderprognosen. Sista minuten rabatter definitivt behövs.

Grekland utflykter