Karfas populära stränder på Chios

Karfas är i en vik på den östra kusten av östra Egeiska ön Chios. Karfas är en av de turistorterna på ön Chios och erbjuder många hotell, restauranger och tavernor med lokala specialiteter och nyfångad fisk och skaldjur delikatesser. I kaféer och barer kan du med en drink i handen njuter av utsikten över det glittrande, djupblå vatten.

Stranden i Karfas är en av de mest populära och berömda stränderna i Chios. Den fina vita sandstranden sluttar försiktigt i havet och erbjuder därmed barnfamiljer idealiska förhållanden.
Det kristallklara vattnet i östra Egeiska havet är perfekt för simning, dykning och snorkling på stranden är tillräckligt utrymme för att koppla av i solen, men även för spel. Solstolar och parasoller kan hyras.

Nära Karfas är Ayia Ermioni, en annan för turister mycket populär plats. Älskare av ett sprudlande nattliv, kom i Karfas inget kort. I många nattklubbar och barer, kan du fira fram till gryningen. Om du gillar publik och åtgärder får du Karfas valuta för pengarna. Om du prefer're söker lugn och inte bara vill njuta av havet, men också naturen Kezen jag rekommendera dig för en annan semester i Chios.

Grekland utflykter