Mykonos semester 2021

Mykonos tillhör skärgården i Kykladerna och ligger i södra Egeiska havet. Det är en av de mest populära semesteröarna i Grekland.

Hotell på Mykonos erbjuder rätt komfort för alla behov. Om du letar efter lugn och ro hittar du det särskilt i de 5-stjärniga hotellen. De är hem för eleganta spa med finska bastur, Thallasso-terapier och bubbelpooler. Dessutom finns det stora poollandskap i de stora hotellkomplexen, där du kan koppla av utomhus i jacuzzin.

Under tiden kommer sportentusiaster att få sina pengar på deras hotell i Mykonos med yogakurser och gott om vattensporter.

Dykare bör dra nytta av hotellets erbjudanden för en utflykt till den obebodda grannön Rhenia, eftersom det är ett riktigt paradis för snorkling i det kristallklara vattnet.

På land kan du också njuta av de vackra stränderna under din semester, kusten är kantad av hotellen.

Du kommer att vara särskilt pittoresk under din semester i Mykonos stad, eftersom öns huvudstad kommer att överraska dig med sina vita hus som är typiska för regionen och dekorerade med färgglada trädörrar.

Förstklassig kultur och avkoppling i en fantastisk miljö

Hotell på Mykonos imponerar med sin mångsidighet och utmärkta service.

Välutrustade familjerum med pentry väntar familjer på barnvänliga hotell. Så du kan ta hand om dig själv under semestern eller dra nytta av halvpension eller all-inclusive-måltider. Naturligtvis har familjehotellen också stora pooler med en separat sektion för barn.

På svalare dagar finns en inomhuspool också som ett alternativ till dåligt väder. Så att föräldrar också kan njuta av avkopplande stunder tillsammans under semestern.

Barn och ungdomar underhålls och vårdas i hotellets miniklubbar på ett åldersanpassat sätt.

Men gäster som letar efter ett pulserande nattliv och en livlig strand kommer att känna sig som hemma på ett av Paradise Beach-hotellen. Stranden, gyllengul, sträcker sig längs kusten och är hem för många barer.

Grekland utflykter