Dassia är en populär badort

Dassia är en populär badort cirka 12 kilometer från Korfu stad. Du hittar många stora hotell där du vill ha för ingenting. Dassia är skyldig ordet "Dasos" eller "skog". I området hittar du vackra gröna skogar, vita stränder och ett klart blått hav. Du kommer att bli förvånad och beundra skönheten på denna ö. De många cykel- och vandringsleder gör det enkelt att upptäcka inlandet. Från pittoreska byar till livliga badorter i Dassia-området kommer du definitivt inte att bli uttråkad här. Koppla av och varva ner i denna vackra miljö under din semester i Dassia.

Ett azurblått hav och pärlvita stränder, det är som om du hamnat på ett vykort. Stranden är bred och kan rymma många soldyrkare. På grund av den svagt sluttande stranden är den också mycket lämplig för familjer med barn. Dessutom flyger den så kallade "Blue Flag Beach" -flaggan, vilket innebär att havsvattnet är rent och säkert och att stranden uppfyller strikta krav. Palmer ger den nödvändiga skuggan och ger den ett exotiskt utseende. Du kan också koppla av på stranden medan du arbetar på en vacker solbränna. Den mysiga boulevarden är kilometer lång och har många affärer, barer, restauranger och tavernor. Njut av grekiska specialiteter medan du tittar på den promenerade publiken. Dans till de tidiga timmarna är möjligt i diskotek och trendiga klubbar där det är roligt. Dassia är ett av de populära underhållningsområdena för både turister och lokalbefolkningen. Fördjupa dig i det grekiska livet och boka en billig semester till vackra Dassia nu.

Medelhavsklimatet garanterar underbart varma och torra somrar i Dassia. Sommarmånaderna är mycket trevliga och har många soltimmar per dag. Med medeltemperaturer mellan 25 och 30 grader är det underbart att stanna här. Risken för regn på sommaren är noll. Du får den nödvändiga kylningen på varma dagar från den fina havsbrisen.

Dassia erbjuder många möjligheter för trevliga resor och utflykter för att upptäcka Korfu. Gå eller cykla genom orörda grannbyar där du kan smaka på den äkta grekiska atmosfären och bekanta dig med den grekiska gästfriheten. Hyr en bil och kör ut till "Achillion"; sommarresidensen för kejsarinnan Sissi och Theotokos-klostret vid Paleokastritsa, eller ta en båttur till albanska Saranda, som du kommer att nå om en och en halv timme. Olika vattensporter finns tillgängliga på stranden. Dassia har något för unga och gamla och du kommer säkert inte att bli uttråkad under din semester i Dassia!

Grekland utflykter