Rhodos Ialyssos hotell och lägenheter

Labranda Blue Bay Resort är ett familjevänligt All Inclusive-hotell som ligger utanför den lilla semesterorten Ialyssos. Här bor du i lugna omgivningar med många bekvämligheter för hela familjen.




Hotel Sunshine Rhodes är ett enklare All Inclusive-hotell som ligger på stranden i Ialyssos, endast 8 km från Rhodos stad. Här finns två poolområden med pooler, bar och en terrass där du kan njuta av medelhavets sol.



Blue Horizon Hotel är ett härligt familjehotell som ligger på stranden i Ialyssos på Rhodos västkust. Här finns ett härligt poolområde med pool, barnpool, solterrass och en stor grön trädgård mellan poolomådet och stranden där du kan ligga och njuta av solen.



Terinikos Hotel har ett bra läge på gångavstånd från stranden i Ialyssos och ca 8 km från Rhodos stad. Terinikos erbjuder lägenheter för upp till 4 personer, där alla är trevligt inredda med balkong eller terrass och pentry där du kan tillaga enklare måltider eller bara brygga en kopp kaffe.



CBreeze Apartments är ett enkelt lägenhetsboende inom gångavstånd från stranden i staden Ialyssos som erbjuder närhet till både historiska sevärdheter, naturupplevelser och gerkisk kultur.



Ocean Blue All Senses är ett trevligt och välkomnande hotell som ligger precis vid stranden på den populära grekiska semesterön Rhodos. Här kan du njuta av semestern vid poolen eller ta ett uppfriskande dopp i Medelhavet.



Electra Palace Hotel är ett välkomnande hotell som ligger precis vid stranden. Du bor också inom gångavstånd från Ialyssos centrum där du hittar ett bra urval butiker, barer och restauranger.



Ialyssos är ett av våra mest populära resmål på den grekiska ön Rhodos. Staden ligger på den västra kusten, bara 10 km från Rhodos stad. Här hittar du vackra stränder med klart vatten i blå och turkosa färger. Sommarvärmen lindras ofta av en behaglig bris som ger vindsurfare optimala förhållanden. Solnedgångarna här är mycket vackra och uppskattas av många besökare som samlas på stranden eller på en av restaurangerna på kvällen.

Ialyssos har ett trevligt litet centrum med butiker, kaféer, restauranger och krogar. Längs stranden hittar du också flera bra restauranger där du kan njuta av den vackra solnedgången medan du utforskar det grekiska köket. Ialyssos erbjuder även ett litet urval av barer och nattklubbar. Vill du uppleva det nattliv som Rhodos är känt för kan du besöka Rhodos stad med den kända bargatan och natklubbar bara 10 km bort.


Bakom Ialyssos ligger berget Filerimos där ruinerna av stadens Akropolis ligger. På toppen av berget tronar ett stort kors, synligt från nästan överallt på ön. När du går upp till toppen av berget på en klar dag kan du se hela Rhodos. Bara 2 km från Ialyssos hittar du även den lilla mysiga semesterorten Ixia så om du känner för en promenad kan du besöka den otroligt härliga stranden där det turkosa havet kontrasterar vacker mot den vita sanden.

Grekland utflykter