Kolymbia badort på Rhodos

Kolymbia (grekiska: Κολύμπια) är en solfylld badort i ett idylliskt läge mellan berg och hav med en trevlig strand för vattensporter, några affärer och mycket lugn och ro. Beläget på Rhodos östkust, ca 25 km från centrum av Rhodos stad (ca 40 minuters bilresa).

Kolymbia är en familjevänlig badort med tre mycket olika vackra stränder, alla med eget utseende och atmosfär. Kolymbia är fortfarande en relativt lugn utväg, men erbjuder allt du vill ha under din soliga semester på en grekisk ö. Om du har en familj med små barn, kan den mindre stranden vara det bättre valet för dig. Bortsett från det grunda vattnet är den fina gula sanden idealisk för barn att tillbringa sina tidbyggnadsslott.

De flesta hotell är utformade för att slå samman med landskapet med informella pooler utspridda över palmerade trädgårdar, men denna avkopplande miljö erbjuder också ett stort antal sport- och fritidsaktiviteter. Hotellkedjan ger kvalitet, komfort och stil till små Kolymbia.

Kanske är det mest slående landmärket på Kolymbia den långa raka vägen, omgiven på båda sidor med stora eukalyptusträd.

Semester i Kolymbia är avkopplande och avkopplande. Med kvällsunderhållning i ditt hotell finns också ett antal barer och tavernor för traditionell grekisk mat och en bra konversation.

Grekland utflykter