Almyrida stranden på Kreta, Chania

Almyrida är i slutet av viken Souda, ca 20 km från centrala Chania.
Regionen lockar många turister har många kaféer, krogar och hotell längs kusten. Stranden är faktiskt uppdelad i två stora vikar och består av sand eller grus.

varvid stranden, den steniga ön kallas Karga, som ligger bara 300 meter från kusten. Du kan nå ön genom att simma.
Almyrida finns i ett perfekt resmål för familjer med barn, är vattnet grunt, lugnt på stranden så att du kan slappna av. Alla faciliteter är tillgängliga så att du kan tillbringa hela dagen på stranden Almyrida på Kreta.

Om du väljer att bo i Almyrida, du är den perfekta platsen att utforska Apokoronas regionen, många historiska monument, pittoreska byar där tiden tycks ha stått stilla.

Efter en kort bilresa från Kalives Almyrida du når en liten by med vackra stränder och populära tavernor med läckra lokala specialiteter. Om du är i Kalives, bör du definitivt betala ett besök i Lake Kournas. I Lake Kournas separata växter och djur. Bo i vattnet en hel del sköldpaddor, fiskar och snokar. Runt sjön många fåglar. Sjön är perfekt för bad, snorkling och trampbåtar. Glasbruket i Kokkino Chorio, gamla stan och slottet Aptera är också väl värt ett besök.

Grekland utflykter