Kriopigi familjesemester på halvön Kassandra

Byn Kriopigi är en idealisk plats för en familjesemester och njuta av vackra vyer från jakt över Mexikanska Kassandra. Om du älskar underhållning eller shopping kan du gå till den närliggande Kallithea.

Amfitheatisch Kriopigi är byggt på sluttningarna av berget, med en stenstrand vid basen. Stranden delas med två Blå Flagg för kvalitet och renhet dess vatten.
Byn är intressant ur arkitektonisk synvinkel. Det finns några traditionella krogar runt torget, ta en plats och njuta av ett glas ouzo. Du kan också besöka en av de souvenirbutiker och pubar. I restaurangerna kan du njuta av läckra grekiska specialiteter, missa inte ens en chans att smaka på en riktig grekisk kaffe medan i Kriopigi.

Kriopigi du kan hitta traditionella produkter av exceptionell kvalitet i denna region, särskilt oliver, olivolja, honung och olika frukter är den mest kända.

Kriopigi Kassandra Halkidiki är en badort byggt på en kulle med tallar över Mexikanska Toroneos. Det ligger 80 km från Thessaloniki flygplats, på den östra sidan av Kassandra halvön och nära Kallithea. I centrum finns det traditionella gamla hus som bildar en helhet med stora hotellkomplex.

De lyxigaste hotellen är Alexander Beach Hotel & Spa Kassandra Palace och Kriopigi Beach Hotel. I byn finns också många ekonomiska kammare, som Anatolia studios Avra ​​House.

Du kan nå stranden från huvudgatan. Det är en lugn ren strand med kristallklart vatten och massor av skugga från tallarna på kullen.

Grekland utflykter