Cliff Diving Agios Nikolaos Kreta

Staden Agios Nikolaos på Kreta kommer att märkas på den första helgen i juli 1 klippdykning händelse och en show efter finalen. Den arrangeras av World Hög Diving Federation.

Klipporna på sjön Voulismeni, som ligger mitt i centrum av staden, perfekt för de 18 internationella cliff dykare, som kommer att delta och visa sina bästa hopp. Händelsen innehåller dyk av 16 meter i olika stilar och svårighetsgrader. De kommer att göras från två punkter av klippan på norra sidan av sjön.
Detta område styrs av federationen om säkerhet och vattendjup. Deltagare, både professionella och amatörer dykare från Schweiz, Tyskland, Ryssland, Danmark och Storbritannien.

Vid en presskonferens på händelsen, sade borgmästaren i Agios Nikolaos att staden är redo att välkomna besökare.

Schemat är som följer:

tävling
Fredag ​​(30 juni) - Fri praxis
Lördag (1 juli) - Kval
Söndag (juli 2) - Finals
Söndag (juli 2 kväll) -Visa

Under de två dagar av konkurrensen, kommer barn i alla åldrar har möjlighet att lära sig knep professionell nivå dykare. Skick: bra simmare och looking for fun!
Verkstaden vid sjön Voulismeni börjar ett dyk nivå på cirka 2,5 meter, där barnen lär sig att dyka rakt in i vattnet. Beroende på ålder och skicklighet, kan de få en chans att dyka från en högre nivå. Den maximala dyka höjd för barn är cirka 10 meter.

Grekland utflykter