Psarou semester mellan filmstjärnor på Mykonos

Den Psarou stranden är 5 km från Mykonos stad. Det är en av de mest populära och mest kända stränder på ön, med ren och ren, vit sand och kristallklart vatten. Vattnet är alltid lugnt, eftersom stranden är omgiven av berg. Idealisk för solbad, avkoppling, men också vattensporter är möjligt.

Det finns en dykskola där man kan lära sig att dyka och kan få en dykcertifikat, efter flera träningspass med erfarna dykare. Stranden erbjuder gott om plats för båtar och privata yachter. Vattenskoter, motorbåtar, fiske och surfing på stranden i Psarou är också mycket populärt.

Besökare kan besöka många hotell, med utmärkta faciliteter, det finns också många bra restauranger och barer vid havet. Psarou är den mest kosmopolitiska stranden på ön, med en utmärkt service och högsta kvalitet. Psarou lockar många filmstjärnor, kändisar från modebranschen och även välkända politiker. Denna strand är ren lyx och avkoppling.

Ta en promenad längs stranden Psarou och den intilliggande staden Platis Gialos. Loppmarknader är charmiga kaféer, bokhandlar, butiker och krogar väntar på dig! Du kan också hyra en motorcykel eller cykel. Lika känd som själva stranden är Nammos restaurang vid havet, en exklusiv plats komplett med terrass och en privat strand. Som specialiserat sig på färska lokalt fångad fisk beredd av kända kockar. Atmosfären i Psarou och elegans fortsätter in på natten. Missa inte det!

Grekland utflykter