Rhodos gayvänliga resmål

Rhodos med 300 soldagar och många stränder är en av de mest populära grekiska öarna. Den vackra Gamla stan är mycket välbevarat. Även om det på Rhodos mycket tystare går sedan på Mykonos, Rhodos erbjuder en fizzing nattliv med flera homosexuella barer, klubbar och restauranger. De homosexuella stränder är i Faliraki, Kallithea och Kato Petre.
Rhodos har flera gayvänliga hotell. Jag ska försöka att lista.

Angela Suites i Rhodos stad. Det nyrenoverade hotellet är centralt beläget i hjärtat av Rhodos stad. Det är en idealisk bas för att utforska staden, besöka Mandraki hamnen och att kasta sig in i den spännande nattliv. Elli beach, är det mest populära stadsstranden bara några minuter.
Agla Hotel (Rhodos stad). Agla Hotel är centralt beläget men relativt lugnt på en sidogata i Rhodos stad. Pebble Beach är ca 50 m, Gamla stan och stadens centrum är ca 5 minuters promenad. Den berömda hamnen i Mandraki är också lätt nås till fots.
Best Western Plaza (Rhodos stad). Hotellet är beläget i ett av de vackraste och mest moderna distrikt i staden Rhodos, bara några minuters promenad från hamnen i Mandraki, är det en idealisk bas för att besöka de största attraktionerna på ön. Otaliga butiker och nöjesställen ligger precis runt hörnet.
City Center (Rhodos stad). Beläget i centrum av Rhodos stad, mittemot kasinot och 150 meter från stadens strand. De barer, restauranger, butiker och nöjesställen ligger inom 500 meter.
Andra gayvänliga hotell på ön Rhodos är: Park Suites Hotel Rhodes (Rhodos stad), Belair Beach Hotel i Ixia ligger på stranden ca 5 km från Rhodos stad, i närheten finns flera restauranger, nattklubbar och souvenirbutiker. Den buss till Rhodos stad är bra, ett annat populärt hotell Mareblue Cosmopolitan i Ixia, och Rodos Palace. Kresten Palace ligger i Kalithea ovanför en stenig vik med en liten grusstranden på kustvägen mellan Rhodos och Faliraki. Den sista hotellet Sirene Beach Trianda, affärer, barer och restauranger finns i omedelbar närhet. En busshållplats till Rhodos stad är precis utanför hotellet.

Grekland utflykter